Bioderma Photoderm Max SPF50+ Güneş Kremi

Herkese yeniden merhaba,
Güneş kremi kullanımı cildin erken yaşlanmasını önlemek ve cilt kanseri riskini azaltmak için çok önemlidir. Bu sebeple cilt bakım rutininize kendinize uygun bir güneş kremi seçebilmenize yardımcı olabilmek için bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim umarım keyifle okursunuz.
Bioderma Photoderm Max spf  50+ güneş kremi, yapısı incecik ve su bazlı olduğundan dolayı oldukça akışkan , ciltte sivilce yapmadan ve cildi yağlandırmadan yüksek koruma sağlıyor. Krem 40 ml Tüp şeklinde ambalaja sahip oldukça akışkan olduğu için kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor ve aynı zamanda uygularken de akmamasına dikkat edin.


Renksiz (beyaz), light (açık rengi) ve golden (koyu rengi) olmak üzere 3 farklı rengi bulunuyor. Renkli olanlar herhangi bir kapatıcılık özelliği göstermiyor, cilde çok hafif renk veriyor ve daha eşit bir cilt tonu elde etmenizi sağlıyor.
Hassas ciltlilerin dikkat etmesi gereken noktalardan biride ten ürünlerini seçerken kokusuz olmasına özen göstermektir. Bu ürün kokusuz ve içerisinde paraben bulundurmuyor.
Kremin bir başka özelliği de anti-shine yanı  parlamayı engellemesi olarak ambaljında belirtilmiş. Ancak uygulandığında hafifte olsa bir ciltte bir parlama oluyor. Kuru-karma ciltli biri olarak beni çok rahatsız etmedi ama yinede hoşlanmayanlar için belirtmiş olayım.


Özellikleri:
- Hassas, karma ve yağlı ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun, parlamayı engellemeye yardımcı akışkan dokulu çok yüksek güneş koruyucu.
-Yüksek UVA/UVB filtreleri ile birlikte, cildin güneş ışınlarına karşı korunmasına destek olur.
-Komedojenik değildir.(Cilt gözeneklerini tıkamaz.) Fotostabildir.(Güneş ışınlarına karşı dayanıklı kalabilmektedir.) Hipoalerjeniktir. (Alerjiye sebep olan veya tetikleyen maddeler azaltılmıştır.)

 İçerik İncelemesi:
-Güneş kremlerinde bulunan ve bizi güneşin zararlı ışınlarından koruyan maddeler temelde 2 farklı formdadır. Birincisi kimyasal bazlı koruyucular, tıpkı bioderma'nın bu güneş koruyucusunda bulunan ''octocrylene '' gibi. Diğeri ise mineral formda ve bulunan ışığı yansıtan koruyuculardır. Günümüzde birçok firma kimyasal koruyucuları tercih etmekte.'' octocrylene'' gibi kimyasallar güneşin UV ışınları ile reaksiyona girerek emilimi arttırıyor ve deri tarafından emilerek uzun süre dolaşım sisteminde kalıyor. 
Güneş kremi seçimlerinizde bu tür içeriklere dikkat ederek hem kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. Özetle kısa süreli kullanıma uygun ancak uzun vadede mineral formdaki koruyucular içeren güneş kremlerini tercih etmenizi öneririm. Hoşçakalın :)

Yorumlar


  1. helpvoiceless essential objective is to talk for the individuals who can’t talk for themselves in the general public. Our emphasis is on people and creatures as the general public’s generally helpless. Our administrations are incorporated to make a social mindfulness about the significance of sympathy to every living thing. We support to save people from the torments of neediness and impact them to join our honorable motivation towards saving and helping creatures.
    http://helpvoiceless.com

    YanıtlaSil
  2. At Automazer, we imagine ourselves as not only a car blog or a car news site, rather we see our site as a stage to interface all auto news and insights about car. Automazer brings you auto news; ace reviews of cars, trucks, crossovers and SUVs; and pictures and video. Research and consider vehicles, find neighborhood traders, figure propel portions, find your auto's book regard and get an organization Please check at …
    http://automazer.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder