KKTC'de Kozmetik Alışverişi Rehberi

Herkese yeniden merhaba,
Uzun zamandır yazmayı planladığım bu postu sonunda yazabiliyorum.
 Adada genellikle Flormar ve Cosmetica mağazaları yaygın olmakla birlikte fiyat olarak da Türkiye'deki fiyatların 2-3 katına satış yapıyorlar. Birkaç sene öncesine kadar adada Türkiye'deki gibi alışveriş merkezi de yoktu, yeni yeni alışveriş merkezleri yapılmaya başlandı.(KKTC'de Alışveriş yazısı için tık tık) ve (KKtc'de Kozmetik Alışverişi#2 yazısı için tık tık)

Kktc'de kozmetik ürünlerinde %50 indirim yakalamak neredeyse imkansızdır, en fazla %40 indirim raflarda uzunca süre beklemiş olan yerli ürünlerde olur. Şimdi sizlere nerelerde neler bulabileceğinizden bahsetmek istiyorum.

Mr. Pound Kktc'nin bir milyoncusu gibidir, burada bazı Rimmel London tekli farlarını (renk skalası azdır), ojelerini (renk skalası azdır), Revlon ojelerini (renk skalası azdır),  W7 rujlarını, nail art için aparatları ve birçok kremi, saç bakım ürünlerini, pek fazla duymadığımız İngiliz ürünlerini 6 Tl'ye bulabilirsiniz.







Cosmetica mağazalarında çeşit çeşit parfümler, Derma E  , Golden Rose, Pastel, Alix Avien, Classics ve Nascita ürünlerini bulabilirsiniz ve ayrıca Girne'deki mağazalarında Lancome ürünlerinide yer veriyorlar.Cosmeticaları genelde; Lemar, Önder gibi marketlerde de bulabilirsiniz.

 Flormar; Türkiye'de olduğu gibi son zamanlarda Kktc'de de oldukça yaygınlaştı. En son Kktc'nin ilk avmsi olan 1001 Airport Mall'da bir stand kurdu. Fiyatları Tc'nin 3 katı olduğu için Türkiye'den gelip burda Flormar'dan alışveriş yapmak mantıklı olmayacaktır siz en iyisi paranızı başka şeyler için saklayın :)

1001 Airport Mall'dan bahsetmişken içerisinde bulunan adını tam hatırlayamadığım (L'orjinal olabilir) bir diğer parfümeriden de bahsedeyim, belki havalimanından çıkıp uğramak isteyenler olur. Bu parfümeride de Max Factor,  Bourjois ürünlerini bulabilir ve ünlü markaların parfümlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca kasa yanlarında Rimmel London'a ait Rimeller gibi küçük çaplı Rimmel London ürünlerinede ev sahipliği yapıyorlar.


Bourjois  Lilas d'Or (Golden Lilac) 33

Gelelim benim en çok beğendiğim Parfümeriye... Niyazi Ziya Parfümeri. Kktc Inglot distribütörü, Max Factor, Loreal, Maybelline markalarını barındıran aynı zamanda Türkiye'de bulunmayan Sleek MakeupBourjois gibi markalarıda bulunduran bir parfümeri. Max Factor, Maybelline, Loreal gibi markalardan ziyade diğer markalara göz atmanızı tavsiye ederim. Eğer Mağusa'ya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Bir İngiliz markası olan The Vintage Cosmetic'e ait fırçaların, manikür setlerinin tatlılığı aklınızı başınızdan alacaktır. Bir diğer İngiliz markası olan Sleek Makeup ürünlerini instagram hesaplarına göre daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Mesela i-Divine Oh So Special far paletini 45 Tl ve Sleek allıklarını da 24 Tl gibi uygun bir fiyata alabilirsiniz. Ayrıca Victoria's Secret vücut losyonlarını, body mistlerini ve dünyaca ünlü parfümleride burada bulabilirsiniz. Sevgililer günü gibi özel günlerde de %20 ve ya %30 indirim yaptıklarını da buraya not edeyim. Bourjouis allık yorumlarım için Tık Tık.


Sleek Suede Allık

Daha birçok yerde küçük parfümerilerde var ancak ben en popülerlerini ele aldım umarım severek okumuşsunuzdur. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın.. Kktc'de kozmetik alışverişi#2 yazısını okumak için tık tık.
 Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Hepsi de çok güzel mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir paylaşım canım bilgilerin için teşekkür ederiz güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 💕

      Sil
  3. Türkiyede 1989 yılından beri kozmetik sektöründe saç ve cilt bakım ürünkeri imalatı üzerine faliyette olan bir firmayız kendş markalarımızın haricinde OEM , ODM , PRAVİTE LABEL olarak markakarınıza özel ürünler imal ediyoruz. www.busekozmetik.com.tr
    E-mail: busekozmetik@hotmail.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder