Real Techniques Expert Face Brush

Merhabalar :)
Bugün sizlere oldukça popüler olan Real Techniques markasına ait Expert Face Brush'ından bahsedeceğim. Pixiwoo kardeşlerin yarattığı bir marka olan Real Techniques oldukça başarılı fırçalara sahip, benim de her gün severek kullandığım Expert Face Brush hakkındaki izlenimlerim ise şöyle;





Öncelikle sağlam plastik kutusunda satılmasını çok beğendiğimi söyleyebilirim,  kutunun üzerinde fırçaya ait bilgilerde yer alıyor. Altın, bakır yansımaları olan sapı ve devamında birleştirilen siyah sapı da kaliteli bir duruş sergiliyor. Siyah sapı sayesinde fırçanızı dik konumda tutabilirsiniz.
  • Fırçanın kutusunda, kıllarının el kesimi olduğundan bahsedilmiş ve sizlere internet sayfasından nasıl kullanmanız gerektiği hakkında bilgilendirme yapan bir link bulunuyor,her ayrıntı düşünülmüş  :)
  • Fırça oldukça sık kıllara sahip bu yüzden likit ürünleri emmiyor ve çok başarılı bir uygulama sağlıyor. 
  • Yuvarlak bir fırça değil şekil olarak elipse benziyor, alttan ve üstten basık küçük formda bir fırça olduğu için yüzünüzde istediğiniz bölgelere rahatlıkla ulaşabiliyor.

Ben fırçamı sık sık yıkıyorum çok hızlı kuruması beni mest etti ve tek bir kıl bile dökmedi, bence Real Techniques yüz fırçalarından ilk önce alınması gereken fırçalardan bir tanesi.
Eğer sizde başarılı bir yüz fırçası arayışı içindeyseniz bir denemenizi tavsiye ederim.Watsonslardan 36 Tl'ye edinebilirsiniz.
Hoşçakalın :)

Yorumlar