Wet'n Wild Megalast Rujlarım; #In The Flesh #Sand Storm #Cinnamon Spice

Yeni bir postla yeniden karşınızdayım :)
Bugün Wet'n Wild markasına ait en sevdiğim üç rujumdan söz edeceğim.

Ambalajları çok dayanıksız olsa da bu üç rengin yapıları ve kalıcıkları oldukça başarılı. Yapılarının renkten renge değiştiğini birçok blogger arkadaşımın paylaşımlarından okudum.


In The Flesh, çok güzel bir gül kurusu rengi. Yapısı likit mat rujlar kadar mat değil ama yinede günlük kullanıma uygun çok güzel bir renk.

Sand Storm, kahve tonlarındaki rujları sevenlerin Gratis'e gittiklerinde mutlaka bakması gerekekn renklerden birisi. Yedeklemeyi düşündüğüm nadir rujlardan.

Cinnamon Spice, kahve alttonlu bordo rujlardan birisi içerisinde fuşyalık bulunan bordolardan hoşlanmayanlar için güzel bir seçenek.

Rujlar tek sürümde renklerini kolayca veriyor ve dudakta parça parça durmuyor. Biraz dudaklarda kuruluk yapabiliyorlar fakat mat rujların birçoğunda bu problem olduğu için gözardı edilebilir.



Ülkemizde Wet'n Wild markası Gratislerde satılıyor ve oldukça uygun fiyatlı olmasının yanısıra geniş ürün yelpazesine sahip. İndirimleri takip ederek çok daha uygun fiyatlara bu ürünlere sahip olabilirsiniz.
Hoşçakalın :)

Yorumlar

Yorum Gönder