Inglot Refil Farlar / Inglot Freedom System Matte Eyeshadows 366 & 382

Merhabalar,
Ülkemizden bir dönem çekilen sonra tekrardan gelen Inglot markasına ait, alışılmışın biraz dışında renklerde olan farlarımı sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle Inglot'tan bahsedeyim markanın hazır far paletleri yok, onun yerine renklerini sizin seçtiğiniz refil farlar bulunuyor ve fiyatları da Mac'e göre oldukça uygun.Yapıları, kalıcılıkları ve pigmantasyonları başarılı ürünler ve tozutma yapmıyorlar. 


Inglot Free System Matte Eye Shadow 382: Renk konusunda biraz internet sitesinin kurbanı oldum diyebilirim. İndternet sitesinde daha kahve alttonlu kırmızı duruyordu ve o tonlarda hiç farım olmadığı için satın almıştım.Fotoğrafta da gördüğünüz gibi hiçte öyle değil gayet fuşya pembesi duruyor. Yinede çok kullanılmayacak bir renk olmadığını düşünüyorum.Yaz makyajlarında doğru renk kombinasyonlarıyla çok hoş olabilir.



Inglot Free System Matte Eye Shadow 366: Yine internet sitesinin kurbanı olduğum bir renk diyebilirim. Göreslinde daha canlı turuncu görünüyordu fakat içerisinde turunculuk ve hafif kırmızılık bulunan koyu bir mercan tonu geldi.Bu rengi daha günlük kullanılanılabilir renklerden.Göz kapağında geçiş rengi olarak hoş duruyor. 

Alışveriş yazımda da bahsetttiğim gibi tanesi 20 tl ve Türkiye internet sitesi mevcut eğer yaşadığınz şehirde Inglot yoksa ordan sipariş verebilirisiniz. Kargo ücreti de 7 tl. Yorumlarınızı bekliyorum, hoşçakalın :)

Yorumlar

  1. Rengi hoşmuş ama dediğin gibi doğru şekilde yapıldığında çok hoş olur :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, 366 numaralı far şimdiden yaz için gözdem oldu😊

    YanıtlaSil
  3. Tam yazlık bir far ve rengi bence çok güzelmiş canım :) Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder