Karışık Kozmetik Alışverişim #5 (Missha, Watsons, Gratis, Maybelline) / Cosmetics Haul

Merhaba,
Yeni bir kozmetik alışverişiyle sizlerleyim, denemek istediğim bir kaç ürün ve ihtiyaç alışverişi oldu umarım severek okursunuz.
---
Hello, today I will share my new cosmetics haul, that I bought for try new products and for my needs. Let's move on to my small cosmetics haul :)


Missha Alışverişim:
Missha Kore menşeili bir kozmetik firması, bb kremleri oldukça popüler bende rengimi tam olarak bilmediğim için küçük boy Perfect Cover BB kremini satın aldım. İçerisinde Spf 42 olması çok hoşuma gitti,kısa sürede deneyip blogta paylaşacağım. Beğenirsem büyük boyunu satın alırım.
Missha'nın internet sitesinden alışveriş yapanlar için yüz maskesi alımında kargo ücretsiz oluyordu bende limonlu aydınlık veren kağıt maskeyi tercih ettim. Alışverişinizin yanında tester gönderme konusunda da oldukça bonkörler denemek istediğim ürünleri tester ürünleri olarak sepetime ekledim ve alışverişimi tamamladım. Kargo 2 gün içerisinde elime ulaştı oldukça memnun kaldım.
---
Missha Cosmetic is the Korean origin cosmetic company, it's famous company with their bb creams. So I bought small size of Perfect Cover BB cream to learn about my skin tone. It contains Spf 42/ PA+++, that was the one of the reason for buy it. When I try on it I will share my view with you. Missha did last month campaign for online shopping that, if you add in to your basket one of selected face mask, you get free shipping. So I added to my basket Lemon face mask too. The pack arrived in 2 days. 


Watsons Alışverişim:
İngiltere'nin ünlü kozmetik markalarından Makeup Revolution ülkemize geldi, bende uzun zamandır istediğim Urban Decay Naked paletlerine muadil gösterilen paletlerinden beğendiğim 2 tanesini satın aldım. Sağdaki Redemption Palette Iconıc 3 (urban decay naked 3 muadili), soldaki ise Redemption Palette Iconic 2 (urban decay naked 2 muadili) 12 adet fardan oluşan bu paletleri indirimde 15 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.
---
The famous cosmetic company of England: Makeup Revolution products was launched at Turkey. From long time I wish to try this company products too. I bought Redemption Palette Iconic 3 (left) and Iconic 2 (right), those are contains 12 eyeshadows. They are alson dupe of Urban Decay Naked Palettes.

Makeup Revolution Sıvı Aydınlatıcı Unicorn Elixir: 18 ml damlalıklı ambalaja sahip, paketleme olarak beklentimin üzerinde buldum. Baz olarak beyaz bir aydınlatıcı içerisinde lila- bebek mavisi yansımalrı var kimine göre oldukça simli bir aydınlatıcı günlük kullanım için değil ama gece için oldukça güzel. Sedefli aydınlatıcı seviyorsanız bu ürüne hiç bakmayın derim.İndirimli fiyatı: 20 tl'idi.
---
Makeup Revolution Liquid Highligher Unicorn Elixir: It's 18 ml and has dropper. I like it's packaging, I was not expect that quality. White base and inside on it there are lilac and baby blue glows. you can see some glitter particles inside on it but It looks gorgeous. For night useage it can be better than daylight.

Nip+Fab Glycolic Fix Günlük Yüz Temizleme Pedleri: İçerisinde 60 adet yüz pedi bulunuyor, cildi temizlerken cildin tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı olma, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olduğu belirtilmiş, şans vermek istedim umarım memnun kalırım. İndirimsiz fiyatı: 49,90 tl.
---
Nip + Fab Glycolic Fix Daily Cleasing Pads: It contains 60 pads 55mm diameter, Helps to refreshing of skin, bright skin and equalize to skin tone. I will share my view after usage.

Gratis Alışverişim:
Gratis'ten tek parça ürün aldım ülkemize yeni gelen Maybelline'in Fit Me kapatıcısını çok merak ettiğim için sepete ekledim. Gelir gelmez 10 numarası tükendiği için 20 numarasını satın aldım fiyatı: 21-22 tl'idi.
---
Gratis is a personal care shop in Turkey, I bought only one piece, which is Maybelline Fit Me concealer number 20.

Son zamanlarda yaptığım kozmetik alışverişim bu şekildeydi siz son zamanlarda neler aldınız benimle yorum olarak paylaşırsanız sevinirim, hoşçakalın :)
---
My last small cosmetic haul was that, thank you for your reading :)

Yorumlar

  1. Merhaba, yazınız için teşekkürler. Blog yazarlarının sosyal paylaşım ve buluşma noktasına sizleri de bekleriz. Böylelikle içeriklerinizi diğer blog yazarlarına tanıtabilir ve diğer blog yazarlarıyla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  2. Interesting products!!

    https://julesonthemoon.blogspot.it

    YanıtlaSil

Yorum Gönder