Flormar Long Wearing Lipstick 01 Pink Nude / Buğday Ten Ruju !

Merhabalar,
Sanırım günlük olarak en sık kullandığım ruju paylaşma zamanı geldi geçiyor bile. Flormar'ın uzun süre kalıcılık vaadeden Long wearing serisinin L01 Pink Nude rengi tam bir buğday ten ruju. 


Oldukça kremsi, saten bitişli rujlara göre kalıcılığı bir tık daha yüksek. Yumuşacık dudakları kurutmayan ve buğday tene çok yakıştırdığım rujlardan birisi. Çoğu makyajla harika uyum sağlıyor. Rengi ne çok pembe ne çok kiremit rengine kaçıyor. Kokusu Mac rujları anımsattı, vanilyamsı hoş kokuyor.

Dudak kalemine ihtiyaç duymadan rahatlıkla tazeleyebilirsiniz. Ambalajı oldukça sağlam, bu tonları seviyorsanız makyaj çantanızdan ayıramayabilirsiniz.


İndirimsiz fiyatı 24,99 Tl indirimlerde çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Hoşçakalın :)

Yorumlar

  1. Ton çok güzelmiş yalnız :) Flormar'ın genelde her ürününü çok seviyorum ben, bu da alınabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim favori rujum, genelde bende severek kullanıyorum ürünlerini. Sevgiler :)

      Sil
  2. Good Day, I studied your recent post, really enjoy lot and I hop u will deliver more post such like, I appreciate your ideas, keywords and approach to write above post, meanwhile it reduces my boring and divert my attraction more and more, so I please request you that write more articles in way to attract me and publically good. For more audience I will approach it and market to my community,
    http://pupilizer.com/macos-mojave-public-beta-is-now-available/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder